tisdag.

today ;
inte hänt så mkt. hade engelska - matte - matte, förhör på engelskan och räkna på på matten! hade 16/16 rätt på orden, 14/16 på verben. :) typ vg, eller nåt? jaja. kom en ny i klassen också idag, angelica. :] sofia och jag fick ta hand om henne, xD haha. åkte hem efter skolan, :) sen har jag inte gjort så mycket mer! :D /linnea.

 jag älskar dig mest av allt älskling, glöm aldrig det.
du är vackrast, finast i världen. alltid du&jag.
jag älskar dig.

måndag.

idag mådde/mår jag inte alls bra. usch och fyfan säger
jag bara för svimfärdighet. -.- hursomhelst så var jag till
skolsyster och kollade, men det var inget för mitt blodtryck
och så är perfekt.. jag satt och vänta på louisa i typ en timme
men hon svara inte på telefon eller sms, så jag åkte hem med
bussen 13.35. gick upp och vila. nu sitter jag här :)
jag funderar på att ta ett bad innan jag ska spela lite,
jag fryyyyyser! ;_: höhö. läxa tills imorgon också, fyfan.
typ 20 glosor och två verb, fast det är en lätt match! :D
nu ska jag bada, sen ska jag spela (: ciao.
linnea
.

söndag kväll.

sitter här med en kopp té i rhanden & chattar på msn.
jag saknar älskling otroligt mycket, jag har ont i huvudet,
jag har läxor som inte är gjorda. the way to go girl :)
imorgon tänkte jag åka till biltema med lilla louisa
och köpa en mick, + en present till gullungen själv
som fyller 18 på söndag. ;D jag ska sova alldeles
snart, eller duscha först kke om inte imorgon, vi
får se! (: nu får ni en bild på stjärnan, enjoy! :)
/linnea.


söndag.

åka hem idag, vid tre. hemma fem.
får se om det blir nå inlägg då,
om jag orkar, eller om jag är
alldeles för opepp. jajja.
linnea.

fredag.

idag har det inte hänt så mkt - än så länge. jag & älskling gick upp vid 10 för att han skulle plugga och jag skulle diska. :] sen tog vi en dusch, och han drog till körlektionen :) xD vi får se hur det blir om vi ska åka ut någonstans nu när han kommer hem, men jaa.. jag måste iafall till affären! :D han kommer nog närsomhelst :) och ahh, btw.. har inte skrivt för jag kan inte skriva på hans andra dator, alltså.. det går inte att publicera :) /linnea.

1 - 2 - 3 - 4, let me hear you scream if you want some more.


dagen bild typ, slog på dt charmiga leendet för camen youknow :) haha.
har inte hänt så mkt sen jag skrev senast, har bara rensat svamp och så. ska packa sen framåt nio, sen kolla lite tv innan jag ska sova. härligt härligt. ska somsagt till UNT imorgon, soft! & till älskling efter so;n, <3 jag har inte så mycket mer att skriva, så godnatt! :>
/linnea.

tisdag.

när jag såg att mamma hade köpt ostbågar så blev det pang på dom, så här sitter man, med en påse ostbågar :D ikväll ska jag dona lite hemma, däribland städa marsvinets bur, packa och kaaanske om jag hinner städa mitt rum :) men först vila en timme! /linnea.


bild tagen från http://www.designadinblogg.se/ :)


duschen nästa!

duschen nästa!  ♥
jag älskar att duscha, yyao.


före - efter

 
   före - efter
cambilder suxx, men man ser iaf en liten skillnad? :) i hope so ^^ innan blev det inte så mkt tv-tittande, jag gick upp och läste istället och somna (a) jag vet, jag är så duktig! skrev inte så mke förut, men jag vakna somsagt hemma hos bbu imorse, typ bästa stället in tha world att vakna på. :) jag duschade, sminka mig, myste lite med älsking och gick till bussen.. fick veta senare att jag var tydligen tyst som en mus! :o det var lite kul (a) jag hade matte - engelska - engelska på schemat idag, och det gick kallekanon :D sen åkte jag hem. xD kul dag jagvet, men det var roligare än dt låter - borträknat att åka ifrån baby. :/ peace out!
/ linnea.


köpte föressten ett par helt underbara trosor i fredas, mysigt tyg och för ett bra pris dessutom! :) eftersom det var rea, så kostade dom bara 17.50:- och egentlgen skulle dom kostar runt 60:-, så ja :D nööööööjjddddd kallas det.

måndag.

ny design! :> jag undrar hur länge denna håller... haha.
jag vill tillbaka till älskling, typ NU! ._.'
älskar dig <3
nu får det bli tv-tittande,
ska paxa tvn till fem ungefär! later.
/ linnea.

söndag.

är trött somfan idag, har vart ute i skogen i TRE timmar :o ! + att jag har suttit på en buss med bby i två timmar <3 och ja , jag har skola imorgon , måste bara åka från bby ist för hemifrån :> så måste gå upp från värmen kl. SEX för att duscha, sminka mig och GÅ till bussfan utan sällis. jaja, i hate it. well, idag har jag som sagt vart i skogen i tre timmar och plockat svamp med älskling och marita ^^ hittade väl en halv korg full med trattisar. :] jaoo, vi är fett duktiga! har precis ätit vanlig vitsås (NEJ, inte sperma :>) med skina och pasta, gryyyyymt gott. ;) och vem är den underbara kocken? JO, JAG! hahah. dax att sova nu tror jag, börjar bli helt cp och snackar iväg om ingenting. så ja, godnatt gott folk! <3

/ linnea.

fredag ´

har städat badrummet och hallen nu :) ska ta köket
och mitt rum ikväll, hinner inte nu. min buss går om
50 minuter och ska duscha och fixa mig innan det. :)
 vi får se om jag skriver nå ikväll, men kanske det.
annars skriver jag imorgon eller på söndag,
och isåfall får ni ha en kanon helg för det ska jag
ha! :D ciao!
/ linnea.

torsdag ´ way back into love

har hittat en underbar låt på http://isabellelaine.blogg.se/ , way back into love. har knarkat den i snart en timme och sjungit som en idjut :) jag hoppas mamma kommer hem snart, hon har vart på föräldramöte på min skola, och ja ; jag är nyfiken! :D dessutom vägrar hon svara på mobilen så jag är väl lite orolig också, det ska väl ändå inte ta 1 och en halv timme att åka fem mil (?) . jaja, hon kommer nog snart :) var rätt kul idag ändå, jag trodde aldrig att ungarna skulle vänja sig vid mig så snabbt, att personalen skulle va så snälla.. men det måste bero på att jag gått där själv när jag var liten (a) kom dit vid tio i nio, fick sitta och kolla på när två flickor höll på och sy, hjälpa till ibland, prata med dom och så. :) sen vare samling! fick en bit äpple (a) sen gick vi ut, hade lunch, fyra barn skulle sen sova middag. vart lite lugnare på eftermiddagen, när jag gick hem så var det bara tre st kvar, vi var tre st i personalen så åsa lät oss andra två gå :) imorgon ska jag vara på stjärnan, jag längtar. faktiskt. <3

imorgon dessutom så kommer bby <3 och william åker iväg på läger, så vi ska hålla på & baka och förbereda ett kalas här :] JAG ska vara dryyyyyg på lördag, pax på dt. nej, nu ska jag nog duscha och vänta ännu mer på mamma. godnatt!
/ linnea.

torsdag ´

första dagen på praktiken, önska mig lycka till! :) (a)
får se när jag kommer hem, senast fyra iallafall.
måste dra nu, annars kommer jag försent. -.-
linnea.


godnatt !

blev ingen färgning idag, ska göra det på fredagkväll
(: när älskling har kommit <3 ska sova nu, praktik imorgon.
wish me good luck. (a)
/ linnea.

onsdag ´

härlig dag idag ! hade två lektioner , en svenska & en so - för jag var hos käftis. -.-' gick kanon, hoppas jag. handla brorsans present, och har köpt hårfärg :) blir och tvinga mamma till och färga mitt hår ikväll! :D blev dark mocha, näääästan svart. väldigt mörk brun. :) och jag ska få pizza idag, mummmmsss! <3 kommer bild senare på håret, (:
linnea.





älskling, utan dig hade jag bara vart en av miljoner <3
J A G Ä L S K A R D I G !

tisdag ´ we like it, ahaa

chill dag idag. :] börja som vanligt med engelska. hade rast tjugo minuter - satt med dilan, karin & nån annan brud och käka frukost :) . sen drog vi och spela pingis och kom en aning försent, men det gör ju inget as always. <3 sen hade vi matte femtiofem minuter, rast, matte igen. sen sluta jag, och klockan var tolv! :D jag stannade i skolan för att käka, älskling sa att jag var tvungen. så jag åt alltså...skaldjursgryta med ris. grymt mums måste jag säga för er som inte tror mig! (L) jaja, åkte till baby. vi träffa david, hans polare :') trevlig pojk för övrigt! dom följde med mig till bussen och hade det trevligt xD jag funderar på att färga håret i veckan. blir nog rätt brunt <3 loveit. imorgon bär det av till tandregleringen, puss på't. ska sussa nu, godnatt. :) <3


linnea .

sömnen knackar på..

egentligen undrar jag hurfan jag har lyckats vara vaken hela dagen utan att somna. kanske tack vare kaffet? eller bara det att jag tycker om skolan nuförtiden. :) ja, ni läste rätt! jag har börjat gilla skolan. skulle jag berätta det för någon skulle nog alla tycka jag var konstig, men jag har inte haft en enda bra stund i skolan - förens nu. <3 jag har en härlig klass, sköna lärare, chilltider.. JAG ÄLSKAR'T HELT ENKELT! nu till det greaaat nyheterna for today, jag har fått min praktikplats nu - så börjar på torsdag. :] OCH jag ska antagligen få pengar av mamma i veckan så jag kan handla lite och spara pengar till min och älskling's förlovningsring. i looooove it! imorgon ska jag till freddie över dagen (efter skolan ofc!) och leka med honom. ^-^ jag älskar dig älskling! <3

linnea.


old pic

måndag ´på morgonen!

dagens planer;
vakna (helt amazing att jag är vaken, somna fan efter fyra imorse..)
fix
buss
plugg
träffa louisa
bup
träffa lousa/åka hem (?)
datan
sova



linnea

söndag ´ förnyelse.

ja, jag kände för en förnyelse här på bloggen.
så det kommer ny design när jag har tid & orkar,
och alla gamla inlägg är borta. :)



idag sov jag bort halva dagen! skulle egentligen ut i skogen med marita men eftersom jag vakna alldeles för ett tag sen så orkar jag inte. :/ så istället sitter jag här! och snart vill väl brorsan ha datorn i guess, sug på han. och jag vet fortfarande inte vad jag ska ge honom i födelsedagspresent - för inga pengar alls! får ringa pappa i veckan och tigga om pengar, har ju inte fått nåt på hur länge som helst. (a) haha. längre inlägg imorgon!


linnea

RSS 2.0